Tweeter button
Facebook button
Linkedin button
Pages Menu
Categories Menu

Postet af d. apr 10, 2010 i Kurser | 1 kommentar

Webredaktør starter Netavisen Syddanmark

Netavisen Syddanmark er navnet på en ny netavis, som dækker Region Syddanmarks 22 kommuner. Netavisen startede som et projekt den 1. februar i år, da Elo Christoffersen besluttede sig for at tage seks ugers selvvagt uddannelse og valgte webredaktør-uddannelsen hos os.

I løbet af de seks uger fik Elo Christoffersen bygget Netavisen Syddanmark op helt fra bunden med grafik, design og brugerflade i CMS-systemet Joomla.

Elo fortæller:

”Det er overvældende, så stor interessen på internettet har været for Netavisen Syddanmark. Over 6.500 besøgende har der indtil nu været på en lille måneds tid”, siger den nyuddannede webredaktør.

De sociale medier er også taget i brug for at øge interessen for netavisen. Der er således oprettet en fan-side på Facebook.

Det har åbnet muligheden for borger-journalister, der populært sagt er borgere, som har lyst til at skrive nyheder. De kan enten sende det til webmasteren eller selv vælge at skrive nyheden, så den kan ses på siden.

Netavisen Syddanmark drives efter projektets afslutning som non-profit projekt af foreningen Netavisen Syddanmark, der benytter sig af frivillig arbejdskraft.

Netavisen Syddanmark

Elo Christoffersen er 42 år og har arbejdet med journalistik på freelance-basis siden 2001 indenfor radiobranchen. Han har siden 2006 været tilknyttet Radio VLR. Blandt politikere er han kendt for sin sobre indgangsvinkel til tingene, hvilket vil sige, at de altid kan stole på, at sandheden ikke fordrejes, men afspejles som realiteterne er.

Imponerende webarbejde
Og jeg må bare sige: Hold fast, hvor jeg dog imponeret over så langt kursisterne kan nå på 6 uger. Nogle af dem er på et niveau, så man skulle tro, de have taget en 2-årig multimediedesigneruddannelse! Jeg har netop her i weekenden siddet og kigget sites igennem fra det hold, der blev færdige før påske, og der er altså bare rigtig meget godt webarbejde derude. Wow … godt gået.

Lad os høre fra dig
Har du selv taget uddannelsen til webredaktør eller har du på anden måde tilegnet dig webkompetencer i rekordfart, eller er du bare nysgerrig og interesseret, så del gerne dine erfaringer og dit site med os her – og giv eventuelt Elo nogle ord med på vejen.

Læs mere:

Share

1 kommentar

  1. Jeg synes virkelig det er imponerende hvor meget sådan et hold kan få ud af 6 uger. Man må jo sige at det her projekt i den grad er blevet en success!

    Super imponerende! Mange gange tillykke Elo :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>