Warning: Declaration of nys_SubscribeWidget::widget($args) should be compatible with WP_Widget::widget($args, $instance) in /var/www/marketingweb.dk/public_html/wp-content/plugins/navayan-subscribe/functions.php on line 0

Warning: Declaration of nys_SubscribeWidget::form() should be compatible with WP_Widget::form($instance) in /var/www/marketingweb.dk/public_html/wp-content/plugins/navayan-subscribe/functions.php on line 0
Online undervisning: Web Marketing Manager
Tweeter button
Facebook button
Linkedin button
Pages Menu
Categories Menu

Postet af d. aug 2, 2011 i Kurser | 0 kommentarer

Blended learning – hvad er det?

Hos os er vi overbevist om, at fremtidens læring i høj grad kommer til at foregå via vores computer, mobil, tablet eller en helt fjerde type ”dingenoter”, som vi ikke har set endnu.

Vores fysiske lokation er i Kolding, men interessen for både de brede kurser, som eksempelvis Web Marketing Manager, og mere specifikke kurser om bl.a. SEO, Analytics og sociale medier kender ingen grænser. Vi har mange kursister fra såvel Nordjylland, Fyn og Sjælland.

Det er jeg rigtig stolt af, og personligt lægger jeg mig konstant i selen for at være updated på de nyeste tendenser indenfor mine fagområder og ikke mindst på undervisningsformerne.

Vi har eksperimenteret og gjort os skarpe på virtuel undervisning, og har gennemført en lang række gratis webinarer (Har du prøvet at deltage i sådan et? Måske var det værd at prøve) og gennemført et hold Web Marketing Manager på blended learning. Og det er gået rigtig godt, som du kan høre fra nogle af kursisterne i YouTube-videoen nedenfor.

Hvad er blended learning? Det er sådan set ikke mere fancy end undervisning, der delvist foregår på klassisk facon (i et klasselokale med underviseren ved tavlen) og delvist online i et virtuelt klasselokale, på din egen computer.

Konkret tages nogle af modulerne (oftest halvdelen) i Kolding, fra 9 til 16.30, på et helt traditionelt kursushold, og de øvrige fag tages online fra 20 til 22, sammen med holdet, på præcis samme platform, som vi bruger på vores gratis webinarer.

Når vi kører relativt små hold foregår onlineundervisningen også ved at kursisterne kommer til orde og taler til underviseren og de andre kursister via sin mikrofon, og der kan laves gruppearbejde m.v.

På denne måde kombinerer vi det bedste fra begge verdener, og kursisterne behøver ikke hive alle dage ud af de i forvejen overbookede kalendere.

Her henover efteråret har jeg ansvaret for, indtil videre, to forløb, der gør brug af virtuel undervisning:

  1. Web Marketing Manager på blended learning (halvdelen hjemme foran computeren, halvdelen på klassen i Kolding)
  2. Merkonomfaget IT & Kommunikation som 100 % online undervisning, sågar med eksamen online. Oplagt for bl.a. travle mennesker med behov for et fagligt skub og papir herpå, og udlandsdanskere.

Jeg håber, at I har modet på at prøve det. Det er supergodt, som I kan høre på videoen, og skulle der være spørgsmål eller kommentarer, så skyd dem endelig af i kommentarerne herunder.

Share

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>